Funda Makelaar

Funda Makelaar

Hoe completer een presentatie op Funda is, des te eerder deze woning in de zoekresultaten naar voren zal komen. Dus meer kijkers!

Funda bepaalt de ranking van uw huis met name door middel van de volgende zaken:

• Welke pakketten zijn afgenomen? 360 graden foto’s, video (wel een echte video, geen slideshow) en 2D + 3D plattegronden;
• Voldoende foto’s op Funda (minimaal 20)
• Is er een 3D-bezichtiging aanwezig
• NIEUW AANBOD: hoe lang staat de woning al te koop op Funda
• Hoe compleet zijn de kenmerken op Funda, o.a. energielabel
• Hoe relevant is de Funda verkooptekst?
• Hoe populair is de woning op Funda?

Loop dus niet het risico dat u minder kopers bereikt dan dat zou kunnen. Als uw huis niet “compleet” aangemeld is volgens Funda’s vernieuwde formule, dan staat u lager in de ranglijst en bent u moeilijker te vinden voor kopers.
Als kopers zich oriënteren loopt u het risico dat ze uw huis compleet missen en u zult dat nooit weten.
Als uw huis al te koop staat wordt dit probleem met de dag erger, want nieuwe (lees relevantere en/of completer aangemelde) huizen drukken uw woning naar beneden!

MAKELAARS OP FUNDA: MAKELAARSWERK

Makelaarswerk is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning betekenen vrijwel altijd: meer kijkers/meer kopers = een betere opbrengst van uw huis.
Makelaarswerk is in 2019 en in 2020 benoemd tot Beste Makelaar van Friesland. Deze kroon op ons werk komt door alle beoordelingen te vergelijken die binnen komen op de website van www.widbm.nl Het staat alle makelaars vrij om hun kantoor hiervoor open te stellen! Het bijzondere van deze site is dat niet alleen verkopers maar ook de kopers een beoordeling geven over de transactie. Daarnaast zijn we lid van de Garantiemakelaars, een netwerk van meer dan 60 kantoren verdeeld over heel Nederland, bedoeld om kennis te delen en om snel klanten te kunnen doorverwijzen/adviseren

100% GARANTIE
NVM makelaars hebben een voorkeursbehandeling op Funda. Dit betekent dat onze woningen eerder en beter worden vertoond dan bij andere makelaars die niet bij de NVM zijn aangesloten. De NVM heeft een directe koppeling met Funda, waardoor wij u voor 100% kunnen garanderen dat uw woning op Funda komt te staan.
Bespreek samen met Makelaarswerk Drachten de mogelijkheden en laat u adviseren over de beste verkoop/aankoop strategie. Natuurlijk is het kennismakingsgesprek gratis.