Over ons

Makelaar Drachten

Bij Makelaarswerk ben je aan het juiste adres!

Sinds 2007 is Sjoerd Veenstra als makelaar actief in Drachten en omstreken, daarvoor werkte hij als assistent makelaar in Oosterwolde. Het werkgebied tussen Appelscha en Drachten is hem dus goed bekend. Het bedrijf is begonnen op de zolder van een groothandel in motorfietsonderdelen (NNTG) de eigenaar destijds van NNTG (Jelle Huitema) is goede bekende en het eerste jaar mocht ik daar min of meer gratis kantoor houden om te kijken hoe het gaat. Een prachtig voorbeeld van met elkaar werken aan een toekomst. Rond 2012 is het kantoor verhuisd naar een ruimere locatie aan ’t Anker waar we samen met Accountantswerk tot februari 2018 hebben gewerkt. Assistent Makelaar Fokje Ritsma kwam omstreeks 2015 bij Makelaarswerk in dienst en is een waardevolle aanvulling.

Sinds 2018 werken wij vanaf de Folgeralaan 27, deze boerderij (Folgerahoeve) werd in 1939 in opdracht van mijn “pake Sjoerd” gebouwd en is ontworpen door de toen nog jonge architect Cornelis Rienks de Boer. Op deze boerderij ben ik opgegroeid, mijn ouders hadden hier hun melkveebedrijf en op deze locatie ben ik ooit begonnen met de studie makelaardij. Heel bijzonder om dan nu als derde generatie de boerderij te mogen bewonen en hier mijn bedrijf te hebben.

Makelaarswerk is dus zeker niet zomaar een kantoor in Drachten maar een plaatselijk deskundige makelaar die u zeker van dienst kan zijn bij aankoop, verkoop of taxatie. Makelaarswerk is sinds 2017 aangesloten bij de landelijke organisatie Garantiemakelaars. Dit netwerk van 61 kantoren is verspreid over het gehele land en zorgt voor deskundige opleidingen, gedegen marketing en fantastisch netwerk om uw woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Drachten om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Drachten. Bij Makelaarswerk in Drachten helpen wij je graag. Makelaarswerk, werkt!

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juni 2023 tot juni 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juni 2023 tot juni 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juni 2023 tot juni 2024

Ons team Bij Makelaarswerk Drachten helpen wij je graag.

Fokje Ritsma

Assistent-makelaar

Sjoerd Veenstra

Eigenaar

Makelaar & Taxateur