Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Makelaarswerk Garantiemakelaars Drachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het contact met Sjoerd Veenstra, de makelaar van Makelaarswerk, was en liep fantastisch en uitermate prettig, soepel en flexibel. Omdat ik de woning van mijn overleden moeder op afstand vanuit Brabant moest verkopen, wist Sjoerd met Makelaarswerk dat gat met gemak te dichten. Sjoerd is uitermate deskundig en betrouwbaar, hij weet waar hij het over heeft. Hij nam in twijfelachtige situaties heel duidelijk stelling in ons belang als verkopende partij, met respect en aandacht voor welke andere partij dan ook. Hij maakt snel keuzes, waardoor er ook geen kostbare tijd verloren gaat. Toen het er op leek, dat er wat stagnatie in de belangstelling van de woning optrad, zette Sjoerd er een tandje bij, wat resulteerde in een redelijk vlotte verkoop van de woning. Sjoerd is correct, makkelijk bereikbaar bij vragen of in (nood)situaties waarin er even stevig gehandeld moet worden. Sjoerd is helder in zijn communicatie en ontvankelijk voor reeële kritiek. Samenvattend is Makelaarswerk met Sjoerd aan het roer helemaal TOP en zeer zeker aan te bevelen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Het contact met de makelaar was professioneel. De verwachtingen zijn waargemaakt. Het huis was snel verkocht voor een goede prijs.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Ontzettend prettig om met Sjoerd zowel aankoop- als verkooptraject te doorlopen. Sjoerd is een makelaar die zijn vak verstaat, meedenkt en werkt met humor. En niet te vergeten: hij is sportief, zowel letterlijk (op de fiets met mooi weer) als figuurlijk (onderling contact en prijsstelling). Dus: aanrader :-)

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Sjoerd Veenstra van Makelaarswerk heeft ons geholpen bij verkoop én bij aankoop van een woning. Het is ons erg goed bevallen om dat samen met Sjoerd te doen. Waar ik Sjoerd erg sterk in vond is dat hij voortdurend afstemt of je elkaar goed verstaat en begrijpt en dat afspraken helder zijn. Een fijne ervaring kortom en warm aanbevolen wat ons betreft.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Deskundige makelaar die goed bereikbaar is, met veel kennis van de lokale woningmarkt. Een aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en tips om het huis snel te kunnen verkopen, wat binnen 3 weken ook gelukt is.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaarswerk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Makelaarswerk staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?