Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Makelaarswerk Garantiemakelaars Drachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.5

Vanaf het begin zeer goed contact. Geen grootschalig makelaarskantoor. Deskundig en goed op de hoogte van de markt. Goed advies omtrent de verkoop gehad. Mooie presentatie van het huis en uiteindelijk binnen 2 weken verkocht. Goed begeleiding tijdens de verkoop en goed advies gehad.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Goede kennis van de huizenmarkt, geeft deskundig advies, makkelijk bereikbaar en reageert snel op vragen. Komt afspraken nauwkeurig na en is erg prettig en makkelijk in de omgang. Makelaar Sjoerd en zijn medewerkers hebben wij ervaren als hartelijke en warme mensen die goed hebben meegedacht bij de verkoop van ons huis. Blij dat we met hen in zee zijn gegaan!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

In deze drukke en hectische periode was het fijn om een goede begeleiding te hebben van Makelaarswerk de uitverkozen makelaar van 2020. Contact via Whatsapp verliep wat summier maar was wel ruim voldoende. Ik zal hem ook zeker aanraden als makelaar!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9.3

Goed contact een makelaar om aan te bevelen voor de verkoop van uw woning. Duidelijk en transparant .

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

We kozen als makelaar bij de verkoop van het huis van onze moeder haar en onze ‘oude buurjongen’, Sjoerd Veenstra. Het bleek een prima keuze en was een bijzonder weerzien zo! Sjoerd is deskundig, eerlijk, nuchter en pakt door. Naast het ‘proces’ verliep ook het contact gemakkelijk en soepel. Hij adviseerde ons goed en maakte zelf ook keuzes. Doordat er zo veel belangstelling was selecteerde Makelaarswerk bijvoorbeeld al vóór de bezichtigingsdagen. We kijken met tevredenheid terug op de afgelopen maanden en zouden Sjoerd Veenstra, en Fokje Ritsma, van harte aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Zakelijke en prettige contacten met Sjoerd. Heeft een gemotiveerde aanpak en goede kennis van de lokale huizenmarkt. We hebben een positieve ervaring met hem als verkoopmakelaar. Met een gerust hart bevelen we hem aan.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaarswerk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Makelaarswerk staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?