Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Makelaarswerk Garantiemakelaars Drachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Zeer prettige contacten gehad en goede tips. Dankzij Sjoerd huis snel verkocht:). Aanrader voor iedereen die een goede en fijne makelaar zoekt.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Contact was goed en deskundig zeer vlotte afwikkeling .Goed advies met betrekking tot marktwaarde en situatie in de woningmarkt.Altijd bereikbaar voor informatie en eventuele vragen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.5

Deze makelaar heeft vanaf het begin ons, de verkopers, volledig ontzorgd. Gedurende het hele verkooptraject hield hij ons op de hoogte van wat er gebeurde. Hij reageert snel en adequaat.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9.8

Zeer tevreden over het gehele aankoop en verkooptraject. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.3

Het contact verliep perfect hij heeft ons elke op tijd op de hoogte gehouden Zelfs na enkele teleurstellingen hield hij ons perfect op de hoogte Een zekere aanrader de makelaar

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Zeer tevreden! Goed en eerlijk advies, gemaakte afspraken worden nagekomen. Vertrouwde makelaars, zeker een aanbeveling!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaarswerk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Makelaarswerk staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?