Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Makelaarswerk Garantiemakelaars Drachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Fijn contact en goed advies, wij zijn zeer tevreden! We hebben het als zeer prettig ervaren en vonden het fijn een nuchter en deskundig antwoord op al onze vragen te krijgen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Top makelaar en mn altijd bereikbaar !! Geeft goede adviezen en is behulpzaam bij eventuele problemen

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.8

Ik heb gekozen voor 1 makelaar die de verkoop en de aankoop van mijn huis zou (mee) gaan regelen. Makelaarswerk is een makelaardij met vriendelijke mensen die gedegen, behulpzaam, meedenkend en bovenal kennis van zaken hebben. Vlot in reageren vind ik ook een grote pre, want je hoeft echt niet lang te wachten op antwoorden op je vragen. Ook als het niet helemaal hun regio is zorgt Makelaarswerk ervoor dat ze goed geïnformeerd zijn en gedegen onderzoek doen naar de markt in die regio. Kortom: een no nonsense kantoor met zeer vakbekwame mensen. Ik ben dik tevreden!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8

Al 4x op rij een zeer prettige ervaring met deze makelaar. Kortom wij zijn enorm tevreden. Wij zullen deze zeer aanbevelen. De foto’s en video’s zijn echt toegevoegde waarde voor de verkoop van het huis.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Vriendelijk, duidelijk en adequate ondersteuning bij de verkoop van mijn huis. Ik kan Makelaarswerk Drachten zeer zeker aanraden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Vanaf het begin zeer goed contact. Geen grootschalig makelaarskantoor. Deskundig en goed op de hoogte van de markt. Goed advies omtrent de verkoop gehad. Mooie presentatie van het huis en uiteindelijk binnen 2 weken verkocht. Goed begeleiding tijdens de verkoop en goed advies gehad.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaarswerk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Makelaarswerk staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?