Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Makelaarswerk Garantiemakelaars Drachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Al 4x op rij een zeer prettige ervaring met deze makelaar. Kortom wij zijn enorm tevreden. Wij zullen deze zeer aanbevelen. De foto’s en video’s zijn echt toegevoegde waarde voor de verkoop van het huis.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Vriendelijk, duidelijk en adequate ondersteuning bij de verkoop van mijn huis. Ik kan Makelaarswerk Drachten zeer zeker aanraden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Vanaf het begin zeer goed contact. Geen grootschalig makelaarskantoor. Deskundig en goed op de hoogte van de markt. Goed advies omtrent de verkoop gehad. Mooie presentatie van het huis en uiteindelijk binnen 2 weken verkocht. Goed begeleiding tijdens de verkoop en goed advies gehad.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Goede kennis van de huizenmarkt, geeft deskundig advies, makkelijk bereikbaar en reageert snel op vragen. Komt afspraken nauwkeurig na en is erg prettig en makkelijk in de omgang. Makelaar Sjoerd en zijn medewerkers hebben wij ervaren als hartelijke en warme mensen die goed hebben meegedacht bij de verkoop van ons huis. Blij dat we met hen in zee zijn gegaan!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

In deze drukke en hectische periode was het fijn om een goede begeleiding te hebben van Makelaarswerk de uitverkozen makelaar van 2020. Contact via Whatsapp verliep wat summier maar was wel ruim voldoende. Ik zal hem ook zeker aanraden als makelaar!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9.3

Goed contact een makelaar om aan te bevelen voor de verkoop van uw woning. Duidelijk en transparant .

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaarswerk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Makelaarswerk staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?