Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Makelaarswerk Garantiemakelaars Drachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Deskundig, professioneel, vriendelijk, gedreven, goed te bereiken, goede strategie├źn, de klant staat voorop, scherpe tarieven. Onze woning is zeer snel verkocht voor een goede prijs dankzij Sjoerd Veenstra. Kortom zeer tevreden over Makelaarswerk!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Ging prima niks op aan te merken. Telefonisch en de app. Altijd snelle reactie . Met vragen konden wij altijd bij hem terecht

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Zeer geschikte makelaar met veel kennis van de markt en prijzen welke daarbij horen. Doortasten en snel in communicatie e.d.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

De makelaar deed alles uitstekend, kort en begrijpelijk. Hij promote onze woning op de juiste manier en ook de foto's waren zeer goed van kwaliteit en overzichtelijk.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Fijne makelaar. Heeft ons 1e huis verkocht en nu ook ons 2e huis. Kent de markt en heeft zich goed ingezet bij de verkoop van ons huis.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Korte lijnen en op het moment dat het nodig was intensief contact. Ons huis was binnen 2 dagen verkocht! Meer dan tevreden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaarswerk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Makelaarswerk staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?