Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Makelaarswerk Garantiemakelaars Drachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Zeer tevreden. We wilden het proces helemaal uit handen geven. Dat is uitstekend gelukt. We zijn na de plaatsing op Funda op vakantie gegaan. Tijdens onze afwezigheid werden we van iedere ontwikkeling op de hoogte gehouden. Sjoerd heeft alles geregeld en gezorgd voor een vlot verloop. Zelfs koffie gezet voor de kopers. ????. Boven verwachting.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Professionele werkwijze. Efficient. Goede informatie en begeleiding. Goede samenwerking. Soepel, maar volgens de regels. Reaktief.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Sjoerd was prettig in het contact en goed bereikbaar. Hij legt duidelijk uit wat je kunt verwachten, welke strategieën mogelijk zijn en heeft kennis van de (veranderende) markt. Op zijn advies de woning reëel in de markt gezet en goed en snel verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het verloop ging heel goed. Vanaf dat het huis te koop kwam is de makelaar zeer belangrijk te voor schijn gekomen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

De makelaar is erg praktisch en servicegericht. Bezit actuele marktkennis en heeft een nuchtere en realistische kijk op mogelijkheden. Een zeer betrouwbare makelaar!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Sjoerd en Fokje hebben, ook qua geinvesteerde extra tijd, vanwege het wat langere verkooptraject, hun best gedaan om ons huis te verkopen. Het contact verliep naar tevredenheid. Ook op afstand verliep de communicatie over het geheel genomen snel en soepel. Bedankt en aanbevolen! Met vriendelijke groet.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaarswerk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Makelaarswerk staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?