Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Makelaarswerk Garantiemakelaars Drachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

We kozen als makelaar bij de verkoop van het huis van onze moeder haar en onze ‘oude buurjongen’, Sjoerd Veenstra. Het bleek een prima keuze en was een bijzonder weerzien zo! Sjoerd is deskundig, eerlijk, nuchter en pakt door. Naast het ‘proces’ verliep ook het contact gemakkelijk en soepel. Hij adviseerde ons goed en maakte zelf ook keuzes. Doordat er zo veel belangstelling was selecteerde Makelaarswerk bijvoorbeeld al vóór de bezichtigingsdagen. We kijken met tevredenheid terug op de afgelopen maanden en zouden Sjoerd Veenstra, en Fokje Ritsma, van harte aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Zakelijke en prettige contacten met Sjoerd. Heeft een gemotiveerde aanpak en goede kennis van de lokale huizenmarkt. We hebben een positieve ervaring met hem als verkoopmakelaar. Met een gerust hart bevelen we hem aan.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Al een aantal malen Sjoerd van Makelaarswerk ingeschakeld.. Is altijd goed voorbereid, meer dan alleen qua woning. Pakt snel door en regelt het.. Eerlijk en breed vakbekwaam..

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact was heel goed, altijd behulpzaam als er vragen waren. Deze makelaar is echt een aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Vanaf het eerste moment verliep het contact erg prettig. We verkochten ons ouderlijk huis, in goede staat, maar wel gedateerd. We zaten al snel op 1 lijn inzake de vraagprijs van de woning. Uiteindelijk is de woning binnen 2 weken voor een hogere prijs verkocht. Deze makelaar kent de markt goed en komt vlot en professioneel over.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Afgelopen maanden heeft deze makelaar ons begeleid bij de verkoop van onze woning. Erg prettig in de omgang en zeer enthousiaste makelaar die ons op alle vlakken uitermate goed heeft geholpen. Ook goed bereikbaar via de mail, telefoon en Whatsapp en altijd vriendelijk. We hebben ook goede tips ontvangen voor de bezichtingen, tijdens de bezichtingen waarmee wij ons huis goed op de kaart hebben kunnen zetten. Wij zijn zeer tevreden met de geleverde service en zouden dit kantoor zeker kunnen aanraden aan een ieder die zijn huis graag zou willen verkopen. De verhouding prijs/kwaliteit is ook goed.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaarswerk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Makelaarswerk staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?