Huis verkopen in Drachten door Makelaarswerk Garantiemakelaars

Overweeg jij jouw woning in Drachten en omgeving te verkopen, dan heeft dat vaak een reden. Je zoekt iets ruimers of je wil misschien juist wat kleiner gaan wonen. Je gezinssituatie is gewijzigd of is er sprake van een overlijden. Welke situatie ook, je huis verkopen is een emotionele beslissing. Eentje waar Makelaarswerk jou graag in begeleidt, van A tot succesvolle verkoop!

Onze aanpak begint met een kosteloos kennismakingsgesprek waarbij we jouw wensen en situatie uitgebreid bespreken. Dit gesprek stelt ons in staat om niet alleen je behoeften te verhelderen, maar ook direct een indicatie te geven van de mogelijke verkoopwaarde en verwachte verkooptermijn van de woning.

Huis verkopen in Drachten

Het verkopen van een woning in Drachten en omstreken is voor ons meer dan alleen het vinden van een koper. Het is een complex proces dat vele aspecten omvat. Als jouw Garantiemakelaar zorgen wij voor een grondige begeleiding gedurende het hele verkooptraject. Dit omvat alles van het verkrijgen van het benodigde energielabel, tot het opstellen van de koopovereenkomst, en uiteindelijk de formele overdracht bij de notaris. We staan voor je klaar met raad en daad.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, facebook en marktplaats staan vol met mensen die zelf een poging wagen. Een huis verkopen en belangrijker nog een woning goed verkopen zonder vervelende juridische nasleep is een ander verhaal. Makelaarswerk is sinds 2007 actief en onze makelaar Sjoerd Veenstra heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring en vele opleidingen en trainingen gevolgd zodat je gerust je huissleutels kunt overhandigen.

We hebben ervaring omtrent samenwonen maar ook bij scheidingen komen we vaak in beeld. Ook voor nabestaanden kunnen we vaak veel betekenen in ontzorgen en het geven van praktische tips. In alle situaties is communicatie heel belangrijk, we hebben een klein kantoor en werken vanuit huis. Dit betekend dat je nooit lang op een antwoord hoeft te wachten en dat we alert zijn op wat er speelt.

Waarom kiezen voor Makelaarswerk?

 • Persoonlijk gesprek vooraf: samen ontdekken we je wensen en mogelijkheden
 • Duidelijke afspraken: over woningwaarde, verkoopstrategie en kosten
 • Complete verkoopbegeleiding: van energielabel tot overdracht
 • Directe communicatie: nooit lang op een antwoord wachten
 • Deskundige ondersteuning: door ervaren makelaar-taxateur
 • No cure no pay: geen verkoop, dan ook geen rekening
 • Geen kosten vooraf: onze nota wordt bij de overdracht verrekend
 • Landelijk netwerk van meer dan 50 Garantiemakelaars kantoren

Kosten voor een makelaar

Wanneer je een verkoopmakelaar inhuurt, betaal je hiervoor een vergoeding, ook wel courtage genoemd. Deze uitgave is echter de investering waard, omdat een verkoopmakelaar in veel gevallen juist kosten voor je bespaart. Als verkoopmakelaar beschikken we over diepgaande marktkennis, zijn we juridisch goed onderlegd, en zetten we onze ervaring en vakkundigheid in om namens jou te onderhandelen met potentiële kopers. Dit zorgt ervoor dat je woning tegen de juiste prijs verkocht wordt. Anders dan vele zijn wij transparant over onze tarieven, lees hier meer over de kosten voor het inschakelen van Makelaarswerk voor de verkoop van jouw woning.

Stap voor stap verkopen

Makelaarswerk begeleidt de verkoop van jouw woning in 4 overzichtelijke stappen. Lees hier verder uitgebreid hoe wij de verkoop van jouw woning begeleiden.

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Presentatie & prijs
 • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Makelaarswerk? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0512-549545 of mail naar info@makelaarswerk.eu.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?