Huis kopen in Drachten of omgeving?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Drachten of overweeg je jouw woning te verkopen? Bij Makelaarswerk Drachten begrijpen we dat de huidige woningmarkt uitdagend kan zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring op de Drachtense woningmarkt zijn wij, Sjoerd Veenstra en Fokje Ritsma, jouw betrouwbare partner in zowel het kopen als verkopen van huizen.

Onze persoonlijke aanpak

Onze aanpak begint altijd met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen, behoeften en financiële situatie grondig inventariseren. Voor kopers betrekken we vaak een vertrouwde hypotheekadviseur om een helder beeld van de financiële mogelijkheden te krijgen. Op het moment dat we daadwerkelijk voor je aan de slag gaan weten we beiden wat je kunt en wat je graag wilt. Aan ons de taak om dit samen te brengen.

Makelaarswerk als jouw aankoopmakelaar

Als je kiest voor Makelaarswerk in Drachten, kies je voor een aankoopmakelaar die zich niet alleen richt op het vinden van je woning maar ook streeft naar het behalen van het beste resultaat. Onze dienstverlening omvat:

 1. Uitgebreide marktkennis: Kennis van de lokale en regionale markt in Drachten, essentieel voor zowel kopers als verkopers.
 2. Persoonlijke benadering: Wij nemen de tijd om je echt te leren kennen.
 3. Transparantie in kosten: Je kunt onze tarieven eenvoudig inzien via deze link.
 4. Voorop lopen: als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen & bezichtigen voordat het huis op Funda staat.

Wil je direct in contact komen met een makelaar? Bel dan naar 0512-549545 of neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Je bent vanzelfsprekend ook welkom bij ons op kantoor. Je vindt Makelaarswerk aan de Folgeralaan 27 in Drachten. Wil je graag eerst jezelf meer oriënteren en nog geen kosten maken dan hebben we een handige optie voor je. Je kunt je kosteloos bij ons inschrijven als “woningzoeker” je ontvangt dan per mail nieuw en gewijzigd woningaanbod van ons kantoor maar ook van alle NVM kantoren rondom Drachten. Handig want nu weet je vaak al voor Funda wat er te koop komt.

Voordelen van een aankoopmakelaar in Drachten inschakelen

Een huis kopen met Makelaarswerk Drachten als jouw aankoopmakelaar biedt talrijke voordelen. Wij verzorgen een volledige aankoopservice, waarbij we je van begin tot eind begeleiden: van het zoeken naar je ideale woning tot aan de uiteindelijke aankoop! Gedurende dit proces kun je rekenen op diverse voordelen, die we hier graag voor je uitlichten:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar actief in Drachten en omgeving
 • Onze klanten hebben ons op Funda hoog gewaardeerd!
 • Als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod in de regio
 • Een efficiënte zoektocht met persoonlijke begeleiding tijdens bezichtigingen
 • Een sterkere onderhandelingspositie
 • Je betaalt een eerlijke prijs
 • Een correcte en vlotte afhandeling van de aankoop

Makelaarswerk Drachten begeleidt je in vier heldere stappen bij de aankoop van jouw woning. Deze stappen worden toegelicht in het kort hieronder en uitgebreid op de pagina ‘stap voor stap kopen’ .

Een huis kopen in 4 fases

Een huis kopen verloopt bij Makelaarswerk, globaal gezien, in 4 fases. De fases zijn als volgt:

 • Fase 1: Voorbereiden & zoeken
 • Fase 2: Bezichtigen & vergelijken
 • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht & na verkoop

Meer informatie over de aankoop van een huis vind je op de pagina aankoopmakelaar.

De aankoopgaranties van Makelaarswerk

Het kopen van een huis kan een flinke klus zijn. Zonder een kundige makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. De keuze aan makelaars is groot. Dus hoe vind je nu een goede makelaar die bij jou past?

Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Makelaarswerk Drachten is een Garantiemakelaar en onderscheid zich door wel garanties te geven.

 1. Contactgarantie: Wij staan altijd voor je klaar. Via het vaste kantoortelefoonnummer kun je 24 uur per dag met ons in contact komen. Voor een korte vraag kun je bovendien tussen 09u – 21u de livechat gebruiken via de website.
 2. Zekerheidsgarantie: Je ontvangt van ons alle informatie omtrent de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning. Zo voorkomen we dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen.
 3. Bezichtigingsgarantie: Een bezichtiging buiten kantoortijden? Geen probleem! Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat onze makelaar ook ’s avonds of op zaterdag tijd vrijmaakt.
 4. Annuleringsgarantie: Wij geloven in de kwaliteit van onze dienstverlening. Mocht Garantiemakelaars toch niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten.

Kijk voor meer informatie over onze garanties op de pagina aankoopgaranties.

Contact

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.