Huis kopen Drachten | Makelaarswerk Garantiemakelaars

Een huis kopen in Drachten met Makelaarswerk

Je wilt een huis kopen in Drachten? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Drachten: Makelaarswerk! Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw helpen wij je graag bij het vinden van je nieuwe woning.

 • Als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen in Drachten en omgeving
 • Bezichtigen voordat het huis op Funda staat
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,9/10!

Wil je direct in contact komen met een makelaar? Bel dan naar 0512-549545 of neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Je bent vanzelfsprekend ook welkom bij ons op kantoor. Je vindt Makelaarswerk aan de Folgeralaan 27 in Drachten.

Makelaar Sjoerd Veenstra

Ons actuele woningaanbod in Drachten

Oriënteer je op de woningmarkt in Drachten en omgeving of zoek direct in ons aanbod naar je droomhuis, bijvoorbeeld een appartement in het centrum of een vrijstaand huis aan de stadsrand.

Snel een koophuis vinden

Ons actuele aanbod van koophuizen varieert sterk. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Op die manier maak je kans om direct een bezichtiging aan te vragen wanneer je een huis ziet dat helemaal voldoet aan je wensen en dat past binnen de mogelijkheden.

Team Makelaarswerk

Het team van Makelaarswerk bestaat uit Sjoerd Veenstra en Fokje Ritsma. Wij kennen de woningmarkt in Drachten en omgeving als geen ander en kunnen je uitstekend helpen bij het vinden van een nieuwe woning.

Team Makelaarswerk Drachten

Fokje Ritsma

Assistent-makelaar

Sjoerd Veenstra

Eigenaar

Makelaar & Taxateur

Naast kennis van de lokale markt zijn wij ook NVM-gecertificeerd wat betekent dat we voldoen aan de door de NVM gestelde kwaliteitseisen. Meer informatie over het team van Makelaarswerk vind je op de pagina over ons.

“Eerlijk en betrouwbaar. Open en direct in de communicatie en staat open voor op- of aanmerkingen en is realistisch. Denkt met je mee! Plezierig in de omgang en neemt ook de tijd. Kan strak onderhandelen omdat hij goed kan beargumenteren waarom hij vindt dat het zo is.”

Review Mevr. Heringa

Een huis kopen in 4 fases

Een huis kopen verloopt bij Makelaarswerk, globaal gezien, in 4 fases. De fases worden hieronder kort toegelicht.

 • Fase 1: Voorbereiden & zoeken: eerst ga je op zoek naar een nieuwe woning. Als je hier hulp bij wilt, dan helpen wij je natuurlijk graag. Samen met onze makelaar maak je een selectie van woningen, zodat je deze vervolgens kunt gaan bezichtigen.
 • Fase 2: Bezichtigen & vergelijken: het is zover, je gaat kijken bij de woningen die je op het oog hebt en deze met elkaar vergelijken. Wanneer je overdag geen tijd hebt, bieden wij je ook de mogelijkheid om in de avond of in het weekend een woning te bezichtigen.
 • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen: op het moment dat je echt geïnteresseerd bent in een huis, willen wij graag meer weten over de woning. We voeren een uitgebreid onderzoek uit naar het huis en raadplegen eventueel het kadaster. Indien nodig laten we ook een Bouw- Technokeuring uitvoeren. Wanneer alles aan jouw en onze wensen voldoet, begint het onderhandelen over de vraagprijs. Door onze ruime ervaring weten we het beste uit de onderhandelingen te halen.
 • Fase 4: Overdracht & na verkoop: na de aankoop van je nieuwe woning richten we ons op een correcte en vlotte afhandeling. Zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Wij zijn pas tevreden over de aankoop als jij ook tevreden bent.

Meer informatie over de aankoop van een huis vind je op de pagina aankoopmakelaar.

Waarom je kiest voor makelaar Makelaarswerk bij het kopen van een woning

Het kopen van een huis kan een flinke klus zijn. Zonder een kundige makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. De keuze aan makelaars is groot. Dus hoe vind je nu een goede makelaar die bij jou past?

Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Makelaarswerk Drachten is een Garantiemakelaar en onderscheid zich door wel garanties te geven.

 1. Contactgarantie: Wij staan altijd voor je klaar. Via het vaste kantoortelefoonnummer kun je 24 uur per dag met ons in contact komen. Voor een korte vraag kun je bovendien tussen 09u – 21u de livechat gebruiken via de website.
 2. Zekerheidsgarantie: Je ontvangt van ons alle informatie omtrent de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning. Zo voorkomen we dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen.
 3. Bezichtigingsgarantie: Een bezichtiging buiten kantoortijden? Geen probleem! Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat onze makelaar ook ’s avonds of op zaterdag tijd vrijmaakt.
 4. Annuleringsgarantie: Wij geloven in de kwaliteit van onze dienstverlening. Mocht Garantiemakelaars toch niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten.

Kijk voor meer informatie over onze garanties op de pagina aankoopgaranties.

Team Makelaarswerk

Neem contact op

Wil je meer informatie over het kopen van een huis in Drachten met een aankoopmakelaar van Makelaarswerk? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0512-549545 of mail naar info@makelaarswerk.eu.

 

Contact

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.